Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii.

3,82 1
Według internetowych rankingów, cena tego produkut waha się w okolicach 44 zł. Jak Ty oceniasz ?

Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do wykorzystania szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6.

Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, postępowości, merytorycznej zawartości, dostępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i niebanalnych rozwiązań graficznych.

Na ...

  • ISBN - 9788389184665
  • Oprawa - broszurowa
  • Wydawnictwo - Format-AB

Oferta Cenowa

Bee.pl Bee.pl
Bee.pl
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część II. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 41,12 DO SKLEPU

Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do wykorzystania szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6.

Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, postępowości, merytorycznej zawartości, dostępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i niebanalnych rozwiązań graficznych.

Na walory skłaniające do wyboru tej właśnie publikacji, składają się także:Aktualne treści wynikające zarówno ze zmian podstaw programowych jak i aktualizacji wiedzy merytorycznej.Połączenie części towaroznawczej z techniczną co świetnie usprawnia realizację treści programowych bez konieczności poszukiwania oddzielnego podręcznika.

Wyróżnienie części towaroznawczej nie tylko strukturalne, lecz także kolorystyczne zezwalające na korzystanie z podręcznika także w szkołach, gdzie Towaroznawstwo jest wykonywane jako samodzielny przedmiot.Wprowadzenie na końcu każdej części jednocześnie towaroznawczej jak i technicznej zestawu ćwiczeń i ich spisu na końcu podręcznika adekwatnie do rozdziałów, których dotyczą co ułatwia ich wynajdzienie, a na ogół wybór ćwiczeń do mocnych zajęć.prekursorskie podejście do tytułów podrozdziałów, zapisanych w postaci pytań, namawiając do poszukiwania odpowiedzi, inspiruje i usprawnia rozwiązywanie potężnych problemów.Tak kompleksowego podręcznika w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nie było dotąd na półkach księgarskich.Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-KaczmarekPodręcznik do technice gastronomicznej z towaroznawstwem ukaże się w 3 częściach

  • ISBN - 9788389184665
  • Oprawa - broszurowa
  • Wydawnictwo - Format-AB
  • Ilość stron - 336
  • Rok wydania - 2015
  • Poziom nauczania - szkoła średnia