Według internetowych rankingów, cena tego produkut waha się w okolicach 60 zł. Jak Ty oceniasz ?
Nattokinaza to enzym, który wytwarzany jest poprzez bakterie Bacillus subtilis podczas cyklu fermentacji ziaren soi, czyli w trakcie przygotowywania konwencjonalnej japońskiej potrawy „natto”, od której to nattokinaza wzięła nazwę.SKŁAD:Substancja wypełniająca: celuloza mikrokrystaliczna, nattokinaza NSK-SD® pozyskiwana ze sfermentowanej soi. Skład kapsułki: celuloza roślinna (wegańskie). Liczba w porcji dziennej (1 kapsułka):Nattokinaza NSK-SD® (2000 FU/kaps.)100 mgSPOSÓB zastosowania:1 kapsułka dzienniePRZECHOWYWANIE:Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla niewiele znaczących dzieciUWAGI:nie należy przekraczać zalecanej ...