Przedsiębiorstwo gastronomiczne podręcznik

2,7 1
Według internetowych rankingów, cena tego produkut waha się w okolicach 36 zł. Jak Ty oceniasz ?
Podręcznik pozostał napisany zgodnie z programem nauczania, a także ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa domowego nr 321[10]MEN/2009.02.02. Treści zawarte w podręczniku zawierają dane konieczne do założenia i prowadzenia przedsiębiorstwa gastronomicznego. W pozycji zawarto najnowsze uregulowania prawne. Podręcznik zawiera treści z wielu dziedzin, m.in. Z: ekonomii i prawa, marketingu, pracy biurowej, rachunkowości oraz gastronomii. Wiedza uzyskana dzięki tej książce ma walory poręczne. Przykłady zawarte w tej publikacji zostały zaczerpnięte z ...
  • ISBN - 9788376414454
  • Oprawa - miękka
  • Autor - Krystyna Osowska

Oferta Cenowa

Bee.pl Bee.pl
Bee.pl
Przedsiębiorstwo gastronomiczne. Technik żywienia i gospodarstwa domowego. Podręcznik. Technikum i szkoła policealna 34,0 DO SKLEPU
Podręcznik pozostał napisany zgodnie z programem nauczania, a także ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa domowego nr 321[10]MEN/2009.02.02. Treści zawarte w podręczniku zawierają dane konieczne do założenia i prowadzenia przedsiębiorstwa gastronomicznego. W pozycji zawarto najnowsze uregulowania prawne. Podręcznik zawiera treści z wielu dziedzin, m.in. Z: ekonomii i prawa, marketingu, pracy biurowej, rachunkowości oraz gastronomii. Wiedza uzyskana dzięki tej książce ma walory poręczne. Przykłady zawarte w tej publikacji zostały zaczerpnięte z materiałów wewnętrznych przedsiębiorstwa gastronomicznego funkcjonującego na rynku. Uwzględniono więc realia rynkowe, z jakimi spotyka się na co dzień firma, która działa w tej branży. Całość podręcznika została podzielona na siedem rozdziałów, w których omówiono zagadnienia z różnorodnych dziedzin nauki. Rozdział 1. Mieści podstawowe informacje związane z prowadzeniem działalności gospodarczej w realiach gospodarki rynkowej. Zagadnienia związane z majątkiem firmy, jego finansowaniem, a także obowiązującą dokumentacją zawarte są w rozdziale 2. Cennym uzupełnieniem tego rozdziału są ponadto przykłady i ćwiczenia przedstawiające, jak gospodarować w firmie, by osiągnąć zyski. Jak sprzedać swoje produkty, czyli zagadnienia marketingu w gastronomii pozostały omówione w rozdziale trzecim. Zarządzanie przedsiębiorstwem gastronomicznym z uwzględnieniem czynników ludzkiego i organizacyjnego stanowi tematykę rozdziału 4. I 5. Ostatnie dwa rozdziały zostały poświęcone rynkowi pracy i procesom integracyjnym w różnorodnych rozmiarach.

Podtytuł: Technikum, szkoła policealna
ISBN: 9788376414454
Kod paskowy: 9788376414454
Autorzy: Kozłecka Barbara, Osowska Krystyna
Rok wydania: 2012
Kod wydawcy: 20629
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 288
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 16.0x23.0cm
Głębokość (mm): 15
Waga: 0.43
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
  • ISBN - 9788376414454
  • Oprawa - miękka
  • Autor - Krystyna Osowska
  • Wydawnictwo - Difin
  • Ilość stron - 288
  • Rok wydania - 2012