Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem hgt.02 szkoła

3,21 1
Według internetowych rankingów, cena tego produkut waha się w okolicach 82 zł. Jak Ty oceniasz ?
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. Omawia skrupulatnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także typy mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Ukazuje zasady przygotowywania i podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Pozwala zapoznać się z cechami standardowymi kuchni różnych regionów Polski oraz innych krajów. Liczne rysunki i zdjęcia usprawniają zrozumienie omawianych treści. Publikacja obfituje w niebanalne przepisy.Podręcznik przypasowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Posiada kluczową terminologię techniczną użytkowaną ...
  • ISBN - 9788302183102
  • Oprawa - miękka
  • Ilość stron - 572

Oferta Cenowa

Libristo.pl Libristo.pl
Libristo.pl
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 2 79,51 DO SKLEPU
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. Omawia skrupulatnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także typy mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Ukazuje zasady przygotowywania i podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Pozwala zapoznać się z cechami standardowymi kuchni różnych regionów Polski oraz innych krajów. Liczne rysunki i zdjęcia usprawniają zrozumienie omawianych treści. Publikacja obfituje w niebanalne przepisy.Podręcznik przypasowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Posiada kluczową terminologię techniczną użytkowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.
  • ISBN - 9788302183102
  • Oprawa - miękka
  • Ilość stron - 572
  • Rok wydania - 2020