Piec przelotowy elektryczny do pizzy 3komorowy

3,47000000002 1
Według internetowych rankingów, cena tego produkut waha się w okolicach 265312 zł. Jak Ty oceniasz ?
Elektryczny 3-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET3S producenta Moretti Forni. Wytworzony ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało zaopatrzone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej produktywności produkcyjnej. Piec gwarantuje znakomite pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast oraz wyrobów gastronomicznych. Wspaniały do seryjnego i ciągłego pieczenia. Szybkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i wydajność techniczną czyniąc kolekcję niezwykle
wszechstronną. Charakteryzuje się świetnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą ...
  • Producent - Moretti Forni

Oferta Cenowa

M&M Gastro M&M Gastro
M&M Gastro
Piec przelotowy elektryczny do pizzy 3-komorowy T75 | MORETTI FORNI MFMT75ET3S 265309,77 DO SKLEPU
Elektryczny 3-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET3S producenta Moretti Forni. Wytworzony ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało zaopatrzone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej produktywności produkcyjnej. Piec gwarantuje znakomite pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast oraz wyrobów gastronomicznych. Wspaniały do seryjnego i ciągłego pieczenia. Szybkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i wydajność techniczną czyniąc kolekcję niezwykle
wszechstronną. Charakteryzuje się świetnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technika zastosowana w urządzeniach serieT jest aktualnie jedną z najszczególniej zaawansowanych na rynku. Sugerowany typowo w pizzeriach, jak również innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
atrybuty produktu:
  • technice Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy
  • System Eco-SmartBaking zniża zużycie energii nawet o 30%
  • technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
  • Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z starannością do 1°C
  • niewielka ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
  • automatyczne regulowanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
  • instynktowny panel sterowania zlokalizowany wprzystępnym miejscu
  • perfekcyjne rozwiązanie do produkcji ciągłej
  • Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, żeby piec był zawsze gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i zniża koszty produkcji
  • SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory lub jej wyjeździe po upieczeniu, oraz samozamykania, gdy pizza jest w środku pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (przystępne tylko jako OPCJA)
  • ma moduł Wi-Fi oraz port USB (Data-Feed System)
  • efektywność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy z prowadnicami na kołach
  • podstawy z komorą rozrostu.

uzupełniające dane dostępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

artykuł na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.

  • Producent - Moretti Forni