Piec przelotowy elektryczny do pizzy 3komorowy

3,46999999999 1
Według internetowych rankingów, cena tego produkut waha się w okolicach 132349 zł. Jak Ty oceniasz ?
Elektryczny 3-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT64E3 marki Moretti Forni. Wytworzony ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało zaopatrzone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej skuteczności produkcyjnej. Piec zagwarantuje znakomite pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast, a także wyrobów gastronomicznych. Nadzwyczajny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Szybkości pieca gwarantują wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i efektywność techniczną czyniąc linię wyjątkowo
wszechstronną. Cechuje się idealnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą ...
  • Producent - Moretti Forni

Oferta Cenowa

M&M Gastro M&M Gastro
M&M Gastro
Piec przelotowy elektryczny do pizzy 3-komorowy T64 | MORETTI FORNI MFMT64E3 132346,77 DO SKLEPU
Elektryczny 3-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT64E3 marki Moretti Forni. Wytworzony ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało zaopatrzone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej skuteczności produkcyjnej. Piec zagwarantuje znakomite pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast, a także wyrobów gastronomicznych. Nadzwyczajny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Szybkości pieca gwarantują wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i efektywność techniczną czyniąc linię wyjątkowo
wszechstronną. Cechuje się idealnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zastosowana w urządzeniach serieT jest obecnie jedną z najmocniej innowacyjnych na rynku. Sugerowany z zasady w pizzeriach, jak również innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
właściwości artykułu:
  • technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy
  • System Eco-SmartBaking zmniejsza zużycie energii choćby o 30%
  • technika Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
  • Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z dokładnością do 1°C
  • śladowa ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
  • samoczynne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
  • Piec nagrzewa się do temperatury roboczej w 15 minut
  • intuicyjny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu
  • genialne rozwiązanie do produkcji ciągłej
  • Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i zniża koszty produkcji
  • SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory lub jej wyjeździe po upieczeniu,, a także samozamykania, gdy pizza jest we wnętrzu pieca. Uniemożliwia to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA)
  • posiada moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System)
  • produktywność 1 komory: 25 pizz średnica 330 / h.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy z prowadnicami na kołach
  • podstawy z komorą rozrostu.

dopełniające dane przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

produkt na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.

  • Producent - Moretti Forni