Piec przelotowy elektryczny do pizzy 2komorowy

3,47 1
Według internetowych rankingów, cena tego produkut waha się w okolicach 87700 zł. Jak Ty oceniasz ?
Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT64E2 firmy Moretti Forni. Wytwarzany ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyekwipowane w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej skuteczności produkcyjnej. Piec gwarantuje doskonałe pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast i wyrobów gastronomicznych. Idealny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i sprawność technologiczną czyniąc linię wyjątkowo
wszechstronną. Charakteryzuje się perfekcyjnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą ...
  • Producent - Moretti Forni

Oferta Cenowa

M&M Gastro M&M Gastro
M&M Gastro
Piec przelotowy elektryczny do pizzy 2-komorowy T64 | MORETTI FORNI MFMT64E2 87697,77 DO SKLEPU
Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT64E2 firmy Moretti Forni. Wytwarzany ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyekwipowane w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej skuteczności produkcyjnej. Piec gwarantuje doskonałe pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast i wyrobów gastronomicznych. Idealny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i sprawność technologiczną czyniąc linię wyjątkowo
wszechstronną. Charakteryzuje się perfekcyjnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technika zaimplementowana w urządzeniach serieT jest aktualnie jedną z najszczególniej progresywnych na rynku. Rekomendowany głównie w pizzeriach, jak także innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
cechy produktu:
  • technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy
  • System Eco-SmartBaking zmniejsza zużycie energii nawet o 30%
  • technika Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
  • Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z starannością do 1°C
  • niewielka ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
  • samoczynne regulowanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
  • Piec nagrzewa się do temperatury roboczej w 15 minut
  • instynktowny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu
  • nieprzeciętne rozwiązanie do produkcji ciągłej
  • Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, żeby piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i ogranicza koszty produkcji
  • SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory lub jej wyjeździe po upieczeniu, i samozamykania, gdy pizza jest w środku pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (przystępne tylko jako OPCJA)
  • posiada moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System)
  • produktywność 1 komory: 25 pizz średnica 330 / h.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy z prowadnicami na kołach
  • podstawy z komorą rozrostu.

uzupełniające informacje dostępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

artykuł na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.

  • Producent - Moretti Forni