Piec przelotowy elektryczny do pizzy 1komorowy
- Producent - Moretti Forni
Oferta Cenowa
- Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
- technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
- System Eco-SmartBaking obniża zużycie energii choćby o 30%
- technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
- Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z dokładnością do 1°C
- niewielka ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
- Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
- Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
- automatyczne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
- instynktowny panel sterowania zlokalizowany wprzystępnym miejscu
- świetne rozwiązanie do produkcji ciągłej
- Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i obniża koszty produkcji
- SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, i samozamykania, gdy pizza jest w środku pieca. Uniemożliwia to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA)
- ma moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System)
- skuteczność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h.
- okapu
- podstaw
- podstawy z prowadnicami na kołach
- podstawy z komorą rozrostu.
dopełniające dane przystępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.
- Producent - Moretti Forni
Podobne Wynik szukania
-
Piec przelotowy elektryczny
Producenta Moretti Forni
-
Piec przelotowy elektryczny
Producenta Moretti Forni
-
Piec przelotowy elektryczny
Producenta Moretti Forni
-
Moretti forni Piec
Producenta Moretti Forni
-
Piec przelotowy elektryczny
Producenta Moretti Forni