Piec przelotowy elektryczny do pizzy 1komorowy

3,47 1
Według internetowych rankingów, cena tego produkut waha się w okolicach 92866 zł. Jak Ty oceniasz ?
Elektryczny 1-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET1S marki Moretti Forni. Wykonany ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało zaopatrzone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej sprawności produkcyjnej. Piec zapewnia rewelacyjne pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast oraz wyrobów gastronomicznych. Nadzwyczajny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i sprawność technologiczną czyniąc serię stanowczo
wszechstronną. Charakteryzuje się znakomitym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą ...
  • Producent - Moretti Forni

Oferta Cenowa

M&M Gastro M&M Gastro
M&M Gastro
Piec przelotowy elektryczny do pizzy 1-komorowy T75 | MORETTI FORNI MFMT75ET1S 92863,77 DO SKLEPU
Elektryczny 1-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET1S marki Moretti Forni. Wykonany ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało zaopatrzone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej sprawności produkcyjnej. Piec zapewnia rewelacyjne pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast oraz wyrobów gastronomicznych. Nadzwyczajny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i sprawność technologiczną czyniąc serię stanowczo
wszechstronną. Charakteryzuje się znakomitym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technika zastosowana w urządzeniach serieT jest obecnie jedną z najszczególniej innowacyjnych na rynku. Polecany zwykle w pizzeriach, jak jeszcze innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
atrybuty artykułu:
  • Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
  • System Eco-SmartBaking obniża zużycie energii choćby o 30%
  • technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
  • Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z dokładnością do 1°C
  • niewielka ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
  • automatyczne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
  • instynktowny panel sterowania zlokalizowany wprzystępnym miejscu
  • świetne rozwiązanie do produkcji ciągłej
  • Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i obniża koszty produkcji
  • SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, i samozamykania, gdy pizza jest w środku pieca. Uniemożliwia to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA)
  • ma moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System)
  • skuteczność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy z prowadnicami na kołach
  • podstawy z komorą rozrostu.

dopełniające dane przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

artykuł na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.

  • Producent - Moretti Forni