Moretti forni Piec przelotowy elektryczny do

3,46999999999 1
Według internetowych rankingów, cena tego produkut waha się w okolicach 179704 zł. Jak Ty oceniasz ?
Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET2S firmy Moretti Forni. Produkowany ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyekwipowane w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej efektywności produkcyjnej. Piec zapewnia doskonałe pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast, a także wyrobów gastronomicznych. Rewelacyjny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i sprawność technologiczną czyniąc linię szczególnie
wszechstronną. Cechuje się idealnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i ...
  • Producent - Moretti Forni

Oferta Cenowa

M&M Gastro M&M Gastro
M&M Gastro
Piec przelotowy elektryczny do pizzy 2-komorowy T75 | MORETTI FORNI MFMT75ET2S 179701,77 DO SKLEPU
Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET2S firmy Moretti Forni. Produkowany ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyekwipowane w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej efektywności produkcyjnej. Piec zapewnia doskonałe pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast, a także wyrobów gastronomicznych. Rewelacyjny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i sprawność technologiczną czyniąc linię szczególnie
wszechstronną. Cechuje się idealnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technika zaimplementowana w urządzeniach serieT jest obecnie jedną z najmocniej innowacyjnych na rynku. Rekomendowany zwykle w pizzeriach, jak jeszcze innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
parametry towaru:
  • technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy
  • System Eco-SmartBaking zniża zużycie energii nawet o 30%
  • technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
  • Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z dokładnością do 1°C
  • niepokaźna ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
  • samoczynne regulowanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
  • instynktowny panel sterowania zlokalizowany wprzystępnym miejscu
  • świetne rozwiązanie do produkcji ciągłej
  • Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, żeby piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i ogranicza koszty produkcji
  • SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, i samozamykania, gdy pizza jest wewnątrz pieca. Uniemożliwia to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA)
  • posiada moduł Wi-Fi oraz port USB (Data-Feed System)
  • sprawność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy z prowadnicami na kołach
  • podstawy z komorą rozrostu.

dodatkowe informacje przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.

  • Producent - Moretti Forni