Maszynka do rozbijania mięsa ręczna (kotleciarka)

3,8 1
Według internetowych rankingów, cena tego produkut waha się w okolicach 7100 zł. Jak Ty oceniasz ?
Ręczna maszynka do rozbijania mięsa, potocznie zwana kotleciarką jest asygnowana do nacinania i zmiękczania mięsa. Zastępuje klasyczne rozbijanie mięsa tłuczkiem. Dwa komplety stalowych ostrzy (po 44 tarcze w każdym) sprawią,nawet najtwardsze mięso stanie się łatwe w obróbce. Zwłaszcza schab poddany takiemu nacinaniu zachowuje swoje naturalne soki, staje się pulchny i soczysty.
Urządzenie jest naprawdę przystępne w obsłudze i czyszczeniu. Komplet nacinający po demontażu najlepiej umyć w zmywarce albo wyczyścić twardą szczotką. Swobodny dostęp do urządzenia ułatwia obróbkę choćby grubych ...
  • Producent - Inoxxi

Oferta Cenowa

M&M Gastro M&M Gastro
M&M Gastro
Maszynka do rozbijania mięsa ręczna (kotleciarka) | INOXXI T404 7097,1 DO SKLEPU
Ręczna maszynka do rozbijania mięsa, potocznie zwana kotleciarką jest asygnowana do nacinania i zmiękczania mięsa. Zastępuje klasyczne rozbijanie mięsa tłuczkiem. Dwa komplety stalowych ostrzy (po 44 tarcze w każdym) sprawią,nawet najtwardsze mięso stanie się łatwe w obróbce. Zwłaszcza schab poddany takiemu nacinaniu zachowuje swoje naturalne soki, staje się pulchny i soczysty.
Urządzenie jest naprawdę przystępne w obsłudze i czyszczeniu. Komplet nacinający po demontażu najlepiej umyć w zmywarce albo wyczyścić twardą szczotką. Swobodny dostęp do urządzenia ułatwia obróbkę choćby grubych kawałków mięsa.
Kotleciarka ręczna jest produktem doskonałym dla sklepów mięsnych ze względu na stosunkowo niewielką wydajność.



Uwaga:

Towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia.

  • Producent - Inoxxi