Wielkość otworu wsadowego - 15,8x2,3 cm.
Maszynka do rozbijania mięsa (kotleciarka) vkmce
- Producent - Victor
Oferta Cenowa
Wielkość otworu wsadowego - 15,8x2,3 cm.
mocne strony stosowania kotleciarki:
- oszczędność czasu - skraca cykl przygotowania wszystkich rodzajów i gatunków mięsa (bez kości)
- wydajność – nieskomplikowane przygotowanie znacznej liczby porcji mięsa przeznaczonego na kotlety, bitki, filety czy steki, w praktyce eliminując ubytki wagi (w porównaniu z konwencjonalną metodą rozbijania mięsa)
- powtarzalność efektu – zawsze równomiernie, bezbłędnie nacina i delikatnie rozgniata płaty mięsa
- jakość – mięso po zastosowaniu stekera zachowa swoje aromaty, będzie bardziej soczyste i łatwiejsze w przygotowaniu podczas procesu formowania i obróbki grzewczej
- higiena – dzięki przemyślanej konstrukcji osłony mechanizmu tnącego i łatwości demontażu składników sprzętu nie ma problemów z utrzymaniem stekera oraz jego otoczenia w czystości
Uwaga:
Urządzenie jest przeznaczone do pracy ciągłej. Artykuł na zamówienie.
- Producent - Victor
Podobne Wynik szukania
-
Maszynka do rozbijania
Producenta Victor
-
Hendi Maszynka do
Producenta Hendi
-
Yato Maszynka do
Producenta Yato
-
Maszynka do rozbijania
Producenta Forgast
-
Maszynka do rozbijania
Producenta Inoxxi
-
Maszynka do rozbijania
Producenta Inoxxi