Aba Sztuka łączenia pokarmów

3,64 1
Według internetowych rankingów, cena tego produkut waha się w okolicach 22 zł. Jak Ty oceniasz ?
„Zdrowie to nie wszystko, ale bez zdrowia wszystko jest niczym" Artur Schopenhauer. W dzisiejszych czasach wielu ludzi cierpi na wzdęcia, zgagę, uczucie pełni w żołądku i jelitach, alergie pokarmowe, otyłość. Niestety rzadko kto uświadamia sobie, iż główną przyczyną takiego stanu rzeczy jest nieprawidłowe łączenie ze sobą najróżniejszych pokarmów. Odżywianie zespaja się z tradycjami i nawykami. Jemy chleb z serem, mięso z ziemniakami, ryż z groszkiem, słodki deser, owoce po głównym posiłku. Choćby w kręgach dietetyków, przywiązujących wielką wagę do korzystnego ...
  • ISBN - 9788361012610
  • Oprawa - miękka
  • Autor - Dries Inge||Jan Dries

Oferta Cenowa

Bee.pl Bee.pl
Bee.pl
Sztuka łączenia pokarmów. Co z czym? (Wyd. 2014) 19,94 DO SKLEPU
„Zdrowie to nie wszystko, ale bez zdrowia wszystko jest niczym" Artur Schopenhauer. W dzisiejszych czasach wielu ludzi cierpi na wzdęcia, zgagę, uczucie pełni w żołądku i jelitach, alergie pokarmowe, otyłość. Niestety rzadko kto uświadamia sobie, iż główną przyczyną takiego stanu rzeczy jest nieprawidłowe łączenie ze sobą najróżniejszych pokarmów. Odżywianie zespaja się z tradycjami i nawykami. Jemy chleb z serem, mięso z ziemniakami, ryż z groszkiem, słodki deser, owoce po głównym posiłku. Choćby w kręgach dietetyków, przywiązujących wielką wagę do korzystnego odżywania, rzadko kiedy uwzględnia się prawidłowe zestawianie pokarmów, które polega na tym,w trakcie jednego posiłku spożywamy tylko pasujące do siebie produkty. I nie jest prawdą,wyraźnie ograniczamy przez to możliwość wyboru. Po prostu komponując posiłek musimy dokonać właściwego wyboru, uwzględniając procesy zachodzące w ludzkim systemie trawiennym. W pierwszej chwili brzmi to nieco niewiarygodnie. Jeśli jednak raz zapoznamy się z koncepcją właściwego łączenia pokarmów, to będziemy potrafili posługiwać się jej zasadami bez żadnych kłopotów. Zasady te są tak proste i oczywiste,korzystne odżywanie przychodzi bez trudu.

Podtytuł: Co z czym?
Tytuł oryginału: Lebensmittel richtig kombinieren
ISBN: 9788361012610
Kod paskowy: 9788361012610
Autorzy: Dries Jan, Dries Inge
Tłumaczenie: Łyżnik Dariusz
Wydanie: 2
Rok wydania: 2014
Kod wydawcy: 31345
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 204
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 14.5x20.5cm
Głębokość (mm): 11
Waga: 0.26
Język oryginału: niemiecki
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
  • ISBN - 9788361012610
  • Oprawa - miękka
  • Autor - Dries Inge||Jan Dries
  • Wydawnictwo - Aba
  • Ilość stron - 204
  • Rok wydania - 2014